A McLaren egy másodperccel a Ferrari elött Jerezben

A McLaren és a Ferrari is tesztpilótájával folytatta a tesztelést szerdán Jerezben, ahol Pedro de la Rosa kerûlt ki gyõztesen a tartalékok csatájából, miután egy másodperccel gyorsabbnak bizonyult Luca Badoernél. A McLaren tesztpilótája, Pedro de la Rosa érte el a legjobb idõt szerdán a Jerez de la Fronterában zajló teszten, ahol kilenc istálló készûl az évad utolsó három versenyére.

Az 1:19.267-es kört repesztõ spanyol tetemes fölénnyel utasította maga mögé legközelebbi riválisait, a Red Bullnál versenyzõ Mark Webbert és ferraris kollégáját, Luca Badoert.

  Tesztek – 2. nap Jerez  
    Helyszín: Jerez de la Frontera, Spanyolország  
    Idöpont: 2007. szeptember 19., szerda  
    Pályahossz: 4428 m  
    Idöjárás: Száraz (levegö: 18-27 fok, aszfalt: 22-39 fok)  
    Körrekord: M. Schumacher (Ferrari), 2004.X.1. 1:15.650      
    Név   Csapat G Köridö Km/ó Eltér Elözö Kör  
1.   Pedro de la Rosa SPA McLaren-Mercedes B 1:19.267 201.103     70  
2.   Mark Webber AUS Red Bull-Renault B 1:19.947 199.392 0.680 0.680 106  
3.   Luca Badoer ITA Ferrari B 1:20.249 198.642 0.982 0.302 70  
4.   Nick Heidfeld GER BMW-Sauber B 1:20.318 198.471 1.051 0.069 103  
5.   Vitantonio Liuzzi ITA Toro Rosso-Ferrari B 1:20.624 197.718 1.357 0.306 47  
6.   Jenson Button GBR Honda B 1:20.624 197.718 1.357 0.000 74  
7.   Nelsinho Piquet BRA Renault B 1:20.804 197.277 1.537 0.180 111  
8.   Ralf Schumacher GER Toyota B 1:21.101 196.555 1.834 0.297 76  
9.   Nico Rosberg GER Williams-Toyota B 1:21.608 195.334 2.341 0.507 32  
10.   Sebastian Vettel GER Toro Rosso-Ferrari B 1:21.863 194.725 2.596 0.255 10  
    A köridök eloszlása (Tolerancia: 0.0095 mp.)
   
 - Pedro de la Rosa -  - Mark Webber -  - Luca Badoer -  - Nick Heidfeld -  - Vitantonio Liuzzi - Jenson Button -  - Nelsinho Piquet -  - Ralf Schumacher -  - Nico Rosberg -  - Sebastian Vettel -
1:19.267 – (2.596) – 1:21.863
 

A teljes cikk az A5.hu oldalán olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás